Κεντρικά Γραφεία, Μαστιχάρι, Κως
22420 59124 Fax: 22420 59125
info@anemferries.gr

Ψήφισμα μετά την αναγγελία θανάτου του προέδρου του Δ.Σ της ΑΝΕΜ κου Νικόλαου Ζερβού

Logo Big

Ψήφισμα μετά την αναγγελία θανάτου του προέδρου του Δ.Σ της ΑΝΕΜ κου Νικόλαου Ζερβού

Η αναγγελία του απροσδόκητου θανάτου του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Α.Ν.Ε.Μ.» Νικολάου Ζερβού προκάλεσε απέραντη θλίψη και πόνο ψυχής, τόσο στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όσο και στο Εργατοϋπαλληλικό Προσωπικό της εταιρείας. Ο Νικόλαος Ζερβός, επί σειρά ετών υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση, ως Πρόεδρος Κοινότητας Κεφάλου και ως Δημοτικός Σύμβουλος του πρώην Δήμου Ηρακλειδών καθώς και του νυν Δήμου Κω. Υπήρξε μέλος, κι εκ των εκπροσώπων του Δήμου Κω στο Διοικητικού Συμβουλίου της «ΑΝΕΜ», από το 2011 έως σήμερα, όπου και διετέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής κατά την περίοδο Μάρτιος 2011- Οκτώβριος 2014 και επανεξελέγη στο ίδιο αξίωμα για την περίοδο Οκτώβριος 2019 έως Σήμερα. Συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη της εταιρείας μας, δίνοντας λύση στα όποια προβλήματα, προσεγγίζοντας αυτά με ήθος, ευγένεια, σύνεση και εντιμότητα, τα οποία αποτελούν ελάχιστα από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του που τον προσδιόριζαν, για όλους εμάς, ως ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΝΘΩΠΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας «ΑΝΕΜ» συγκλονισμένοι από την αναγγελία θανάτου, του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της, Νικολάου Ζερβού, συνήλθε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 29/4/2021, Εκτάκτως, σε συνεδρίαση «δια περιφοράς», προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στον εκλιπόντα, και αποφασίζουν ομόφωνα τα παρακάτω:

– Να εκφράσουν τη βαθύτατη θλίψη για τον αδόκητο χαμό του προέδρου Νικολάου Ζερβού.

– Να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στη σύζυγο και στις κόρες του εκλιπόντος, Ειρήνη, Ροδία και Σταματία καθώς και στους λοιπούς συγγενής – Να κατατεθεί στεφάνι, στη μνήμη του εκλιπόντος εκ μέρους της εταιρείας «ΑΝΕΜ»

– Να παραστεί αντιπροσωπεία του Διοικητικό Συμβούλιο και αντιπροσωπεία του υπαλληλικού δυναμικού της «ΑΝΕΜ» στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα λόγω Covid-19.

– Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα κατά την τελετή της εξοδίου ακολουθίας

– Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα της εταιρείας «ΑΝΕΜ» και να δημοσιευθεί στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

– Να καλυφθούν τα έξοδα μεταφοράς της σωρού και της κηδείας του εκλιπόντος από την εταιρεία «ΑΝΕΜ», ως ελάχιστος φόρο τιμής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «ΑΝΕΜ» σύμφωνα με τα οριζόμενα στο καταστατικό της, εγκρίνει ομόφωνα το ανωτέρω ψήφισμα και εξουσιοδοτεί τον Αντιπρόεδρο κο Ψύρη Γεώργιο όπως το υπογράψει.

Μαστιχάρι – νήσου Κω, Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου 2021
Για την «Α.Ν.Ε.Μ.»

Ψύρης Γεώργιος
Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.